Ο ΟΔΗΓΟΣ γίνεται χορηγός στον οδηγό αγώνων Παναγιώτη Σμυρναίο

Ο ΟΔΗΓΟΣ γίνεται χορηγός στον οδηγό αγώνων Παναγιώτη Σμυρναίο

Με μεγάλη υπερηφάνεια ο ΟΔΗΓΟΣ ανακοινώνει την επίσημη χορηγία του Έλληνα οδηγού αγώνων, Παναγιώτη Σμυρναίου, για τη συμμετοχή του σε αγώνες και πρωταθλήματα ανάβασης. Βρισκόμαστε δίπλα στον οδηγό μας και τον στηρίζουμε ως χορηγός σε επόμενους αγώνες του. 

Ποιος είναι ο οδηγός Παναγιώτης Σμυρναίος; 

Ο Παναγιώτης Σμυρναίος είναι Έλληνας οδηγός αγώνων ταχύτητας. Η συμμετοχή του σε αγώνες ταχύτητας αυτοκινήτων ξεκίνησε το 1998, όταν ο ίδιος ήταν μόλις 21 ετών. Η αγάπη του για τα γρήγορα αυτοκίνητα και την ταχύτητα φάνηκε από νωρίς, γεγονός που τον οδήγησε στην συμμετοχή του σε πολλούς αγώνες racing σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία. 

Το πάθος του βέβαια είναι τα πρωταθλήματα ανάβασης στα οποία παίρνει μέρος ως εκπρόσωπος της ομάδας Smyrnaios motorsport και εδώ και πολλά χρόνια αποδεικνύει την επιδεξιότητα και την μαχητικότητα του. 

Το “όπλο” του είναι το μοντέλο Peugeot 106 rallye 1600, ένα διαμάντι στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και γνωστό στον χώρο για τις επιδόσεις του, αφού αυτό το αυτοκίνητο δεν φτιάχτηκε για τις πιο ήσυχες διαδρομές! 

Διακρίσεις και πρωτιές του οδηγού 

Στο πρωτάθλημα Αναβάσεων ο Παναγιώτης Σμυρναίος έχει αγωνιστεί σε πολλούς αγώνες τερματίζοντας πρώτος. Συγκεκριμένα, έχει βγει πρώτος στην κατηγορία Ν2 σε σειρά χρόνων, το 2006, το 2007, το 2012 αλλά και το 2014 συνεχίζοντας δυναμικά τις προσπάθειές και συμμετοχές του. 

Παράλληλα στο πλαίσιο της ίδιας διοργάνωσης, το 2006, το 2007 και το 2014 έχει αναδειχθεί πρωταθλητής στην κατηγορία έως 2000cc. 

Τί είναι αυτό που τον κάνει να συνεχίζει στους αγώνες ανάβασης; 

Για εκείνον, τα πιο σημαντικά είναι το αίσθημα αυτό του γλυκού κινδύνου και η αρχή του συναγωνισμού που διέπει τους αγώνες σε συνδυασμό με το αίσθημα της εκτόνωσης που νιώθει κάθε φορά μετά το τέλος του αγώνα. Αυτοί είναι οι τρεις λόγοι που τον κάνουν να συνεχίζει αδιάκοπα και του δίνουν την απαραίτητη ώθηση για να παίρνει μέρος σε κάθε πρωτάθλημα. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό που τον ελκύει περισσότερο στους αγώνες ταχύτητας και ανάβασης και γενικότερα στο άθλημα αυτό, είναι ο βαθμός επικινδυνότητας που εντείνει στο μέγιστο την εγρήγορση και τα αντανακλαστικά του. 

Αγωνιζόμενος βέβαια εδώ και αρκετά χρόνια σε πρωταθλήματα ανάβασης και όντας λάτρης της ταχύτητας και του κινδύνου, έχει βιώσει διάφορους αγώνες σε διαφορετικές συνθήκες. Όπως υποστηρίζει από την σκοπιά του πρωταθλητή, η οδική ασφάλεια στους αγώνες αναβάσεων έχει ακόμη αρκετά περιθώρια βελτίωσης, παρόλο που κατά την διάρκεια των ετών έχει δοθεί μεγάλη σημασία και μέριμνα στο κομμάτι της οδικής ασφάλειας των οδηγών στα πρωταθλήματα. 

Ποιο είναι το όραμα του οδηγού αγώνων Παναγιώτη Σμυρναίου; 

Το όνειρό του είναι η συμμετοχή του σε αγώνα ανάβασης εκτός Ελλάδος. Η πολυετής συμμετοχή του σε εγχώρια πρωταθλήματα, η ουσιαστική εμπειρία του από αγώνες ταχύτητας, οι πολλές διακρίσεις και πρωτιές του αλλά και η συστηματική ενασχόληση του με το άθλημα, δημιουργούν όλες τις προϋποθέσεις ώστε να καταφέρει να βγει και στο εξωτερικό. 

Ο Παναγιώτης Σμυρναίος διαθέτει όλα τα προσόντα ενός επιδέξιου, έμπειρου και ικανού οδηγού και για αυτό άλλωστε, ο ΟΔΗΓΟΣ είναι υπερήφανος χορηγός και υποστηρικτής σε επόμενα βήματα του στις αγωνιστικές διοργανώσεις. Παναγιώτη, είμαστε μαζί σου! 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Copyright © 2024ΟΔΗΓΟΣ All rights reserved