Ο ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ

Φίλοι επαγγελματίες, φίλοι αναγνώστες

34 ολόκληρα χρόνια συνεχίζουμε να υπηρετούμε με την ίδια συνέπεια τους δυο στόχους που θέσαμε στο ξεκίνημα αυτής της έκδοσης: Ο πρώτος στόχος ήταν να φτιάξουμε ένα αποτελεσματικό, εύχρηστο και ωφέλιμο “εργαλείο”, που να συνδέει τους κατόχους αυτοκινήτου & μοτοσυκλέτας με όλο το φάσμα των επαγγελματιών που προσφέρουν αντίστοιχες υπηρεσίες και προϊόντα.
Ο δεύτερος – και δυσκολότερος – στόχος ήταν η συνεχής προσπάθεια εμπέδωσης της ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ του ΟΔΗΓΟΥ, τόσο στους χρήστες όσο και στους επαγγελματίες. Αξιοπιστία που να μεταφράζεται σε ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ, ΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ και ΩΦΕΛΙΜΟΤΗΤΑ, τόση που να αντέχει στο χρόνο και στην οποιαδήποτε κριτική. 

Σήμερα, μετά από 32 χρόνια σκληρής και υπεύθυνης δουλειάς, με ικανοποίηση ακούμε από Εσάς, ότι αυτή η έκδοση αποτελεί τον πιο ολοκληρωμένο ΟΔΗΓΟ αυτοκινήτου – μοτοσυκλέτας της Αττικής. Από τη δική μας πλευρά, απλά θα συνεχίσουμε να υποβάλλουμε τη δουλειά μας σε συνεχή Τεστ Αξιοπιστίας, που έτσι κι αλλιώς γίνονται τα τελευταία 32 χρόνια από τους πιο αυστηρούς κριτές, δηλαδή Εσάς.

Και δεν ξεχνάμε ότι το πιο κρίσιμο Τεστ Αξιοπιστίας, είναι η ΔΩΡΕΑΝ διάθεση του ΟΔΗΓΟΥ σε όσο το δυνατόν περισσότερους αυτοκινητιστές και μοτοσυκλετιστές. Εκτός, λοιπόν, από τις μεγάλες ετήσιες Εκθέσεις και τη συστηματική πόρτα-πόρτα διανομή σε περισσότερους από 11.500 επαγγελματίες, ο ΟΔΗΓΟΣ διατίθεται στους αυτοκινητιστές από 25 κεντρικούς οδικούς κόμβους στο Νομό Αττικής. Και φυσικά, στους συνδρομητές της ΕΛΠΑ μέσω των γραφείων και Τροχογραφείων της.

Επιπλέον, όλοι οι διαφημιζόμενοι προβάλλονται ΔΩΡΕΑΝ και ηλεκτρονικά στο διαδίκτυο μέσα από την ιστοσελίδα του ΟΔΗΓΟΥ www.odhgos.gr διευρύνοντας έτσι την προβολή τους σε όλους τους χρήστες του Internet.

Είσαι

Θέλεις να διευρύνεις την προβολή της επιχείρησης σου;

Η συνέπεια και ο επαγγελματισμός μας, καθώς και η συνεργασία με το μεγαλύτερο ιστορικό σωματείο στο χώρο του αυτοκινητισμού, την ΕΛΠΑ, αποτελούν τις καλύτερες προδιαγραφές για την προώθηση της επιχείρησής σου.

Εάν λοιπόν σε ενδιαφέρει πραγματικά να εκτοξεύσεις το marketing της επιχείρησης σου, επικοινώνησε μαζί μας για να το κάνουμε πράξη.

Copyright © 2024ΟΔΗΓΟΣ All rights reserved