Η ανακατασκευή του Οδηγού για τους πελάτες μας

Η ανακατασκευή του Οδηγού για τους πελάτες μας SEO & Web Development.

Με 34 χρόνια εμπειρίας και συνεχούς ενασχόλησης με το χώρο του αυτοκινήτου και των μοτοσυκλετών, λειτουργούμε πάντα με στόχο την επίτευξη των στόχων μας προσαρμόζοντας κάθε μας δραστηριότητα στις νέες τεχνολογίες και δεδομένα. 

Ανακατασκευή ιστοσελίδας 

Έτσι, επιτακτική ανάγκη ήταν η αναδιαμόρφωση της online παρουσίας της επιχείρησης μας. 

Σε συνεργασία με την DevSeg πραγματοποιήσαμε την ανακατασκευή της ιστοσελίδας μας . Μέσω της δραστηριότητας μας αυτής, στοχεύουμε στην καλύτερη προώθηση των υπηρεσιών της εταιρείας μας. Συγκεκριμένα, λειτουργούμε με βάση έναν βασικό μας σκοπό: να μην παρέχουμε απλώς καταγραφή των στοιχείων και των δραστηριοτήτων μιας συνεργαζόμενης εταιρείας αλλά να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας σε τέτοιο βαθμό ώστε να παρέχουμε την κατάλληλη υποστήριξη στις υπηρεσίες κάθε καταγεγραμμένης συνεργαζόμενης επιχείρησης. 

Για το λόγο αυτό, με την βοήθεια και την εποπτεία της DevSeg, εφαρμόζουμε πρακτικές Search Engine Optimization και τα αποτελέσματα αναμένονται να είναι δυναμικά και ωφέλιμα για τους πελάτες μας και τις επιχειρήσεις τους. 

SEO για τον οδηγό

Για την αποτελεσματική, λοιπόν, λειτουργία των υπηρεσιών μας, απαραίτητο κατά τη διαδικασία ανακατασκευής της ιστοσελίδας μας αλλά και στη διάρκεια της μετέπειτα δραστηριοποίησής μας, είναι να εφαρμόζονται μέθοδοι και πρακτικές που ενισχύουν το Search Engine Optimization (SEO) του website μας. 

Με το SEO, δηλαδή τη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας για μηχανές αναζήτησης, είναι δυνατή η κατάταξη μιας ιστοσελίδας σε υψηλές θέσεις στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, αλλά και η εξασφάλιση μιας ποιοτικής και αποδοτικής εμπειρίας περιήγησης για τους χρήστες και επισκέπτες της σελίδας. Πολλές παράμετροι παίζουν ρόλο στην προσπάθεια ενίσχυσης του SEO μιας ιστοσελίδας, για αυτό άλλωστε είναι και μία διαδικασία συνεχής που απαιτεί συστηματική ενασχόληση για την αποκόμιση των βέλτιστων αποτελεσμάτων. 

SEO or search engine optimization concept
SEO or search engine optimization concept

Πλεονεκτήματα SEO για τους πελάτες μας 

Στη δική μας ιστοσελίδα, ακολουθούμε πρακτικές SEO προσφέροντας μια σειρά πλεονεκτημάτων στους πελάτες μας, των οποίων τις υπηρεσίες διαθέτουμε στο κοινό. 

Υψηλή κατάταξη

Συγκεκριμένα, μέσω διαδικασιών ενίσχυσης SEO της ιστοσελίδας μας, εργαζόμαστε με κύριο στόχο να βοηθάμε τους πελάτες μας να εμφανίζονται οι ιστοσελίδες και οι υπηρεσίες τους σε άμεσα ενδιαφερόμενους καταναλωτές μέσω άμεσα σχετικών λέξεων κλειδιών. Για παράδειγμα, αν ένας χρήστης του διαδικτύου πραγματοποιήσει μία αναζήτηση με τη φράση “εποχιακό service”, το σχετικό περιεχόμενο της ιστοσελίδα μας με όλους τους πελάτες μας που παρέχουν την αντίστοιχη υπηρεσία, θα εμφανιστεί  γρήγορα στον χρήστη προσελκύοντας τον να ενημερωθεί για τις σχετικές υπηρεσίες από τις συνεργαζόμενες με εμάς επιχειρήσεις.

pencil and graph for seo ranks
pencil and graph for seo ranks

Αύξηση επισκεψιμότητας

Έτσι λοιπόν, ως επακόλουθο της υψηλής κατάταξης, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς πως με την εμφάνιση μιας ιστοσελίδας σε στοχευμένο κοινό ή απλώς σε υψηλή θέση των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης αυξάνεται η οργανική επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας, συμβάλλοντας στη γενικότερη βελτίωση της. 

Μείωση κόστους διαφήμισης

Παράλληλα, με τον ίδιο τρόπο αξιοποίησης λέξεων κλειδιών σε αναζητήσεις στις μηχανές αναζήτησης είναι δυνατή η μείωση του συνολικού κόστους μιας προωθητικής διαφημιστικής καμπάνιας που οι πελάτες μας εφαρμόζουν. 

A businessman collects wooden puzzles with the words Low price - good quality
A businessman collects wooden puzzles with the words Low price – good quality

Backlinks 

Όσον αφορά τα backlinks, αυτά αποτελούν βασικό σημείο του Search Engine Optimization για ένα website. Τα backlinks πρόκειται για υπερσυνδέσμους που οδηγούν τον εκάστοτε χρήστη του διαδικτύου από μία ιστοσελίδα σε μία άλλη. Σύμφωνα με τους μεγαλύτερους SEO experts παγκοσμίως, η απόκτηση backlinks από μία ιστοσελίδα αποτελεί ιδιαίτερα σημαντική πρακτική για την ενίσχυση του SEO της ιστοσελίδας στην οποία οδηγεί ο υπερσύνδεσμος αυτός. 

Πώς, λοιπόν λειτουργούν τα Backlinks προς όφελος του SEO; 

Για την Google και τις υπόλοιπες μηχανές αναζήτησης, ένας υπερσύνδεσμος backlink αποτελεί μία ένδειξη, μία “ψήφο” πώς η ιστοσελίδα είναι ποιοτική και κατέχει την εμπιστοσύνη ενός άλλου website. Φυσικά, για αυτό παίζουν ρόλο και άλλα δεδομένα, όπως το domain authority της ιστοσελίδας που παρέχει το backlink. 

Τι είναι domain authority και ποια η σημασία του για το SEO του website σας;

Με τον όρο domain authority αναφέρεται η βαθμολογία ( με κλίμακα 0-100) που συγκεντρώνει μία ιστοσελίδα, σύμφωνα με την εταιρεία Moz, μέσω της οποίας εξετάζονται οι πιθανότητες που έχει η ιστοσελίδα αυτή να καταταχθεί ψηλά στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. 

Με λίγα λόγια, το domain authority αποτελεί αδιάσειστο σημάδι ότι η εκάστοτε ιστοσελίδα, ανάλογα με τη βαθμολογία της, είναι αρκετά ποιοτική ή όχι. Μέσω αυτού του υπολογισμού, είναι σχετικά εύκολο να ελέγξει ένας διαχειριστής μιας ιστοσελίδας την ποιότητα της. Παράλληλα, μόνο αν του domain authority είναι υψηλό, το website θα μπορέσει να συγκεντρώσει τις προϋποθέσεις εκείνες που απαιτούνται για συνολικά ενισχυμένο SEO. 

Και αφού αναλύσαμε αυτό, είναι εύλογο να τονίσουμε, πώς όπως αναφέραμε και προηγουμένως, στη διαδικασία απόκτησης backlinks, το domain authority μιας ιστοσελίδας παίζει σημαντικό ρόλο. Πιο συγκεκριμένα, όταν ένα website διαθέτει υψηλό domain authority και ενσωματώσει στο περιεχόμενό του ένα backlink για μία άλλη ιστοσελίδα, αυτό αυτόματα σημαίνει πως ένας ποιοτικός ιστότοπος προτείνει μία άλλη, εξίσου ποιοτική ιστοσελίδα, συμβάλλοντας στο domain authority και γενικότερα στο SEO αυτής. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το SEO μπορείτε να ενημερωθείτε από το άρθρο της DevSeg 

Odhgos.gr 2021 

Λειτουργώντας, λοιπόν, αφοσιωμένοι στην επίτευξη τόσο των δικών μας επιχειρησιακών στόχων όσο και των πελατών μας, αξιοποιούμε τεχνικές και πρακτικές SEO που προσφέρουν δυναμικά αποτελέσματα. 

Μετά από όσα αναλύσαμε αντιλαμβάνεστε πόσο μεγάλη σημασία έχει το Search Engine Optimization για μια ιστοσελίδα το 2021. Και επειδή στον οδηγό επιθυμούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας πάντα τις καλύτερες υπηρεσίες και προδιαγραφές δραστηριοποίησης, κρίνουμε απαραίτητη και ιδιαίτερα ωφέλιμη κάθε διαδικασία βελτιστοποίησης της ιστοσελίδας μας, τόσο για τους χρήστες της, όσο και για τις μηχανές αναζήτησης.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Copyright © 2024ΟΔΗΓΟΣ All rights reserved