Ducati Diavel 1260 Lamborghini

Ducati Diavel 1260 Lamborghini 

Ducati Diavel 1260 Lamborghini

Το 2021 είναι το έτος που η συνεργασία των δύο εταιρειών Ducati και Lamborghini, θα αποφέρει τους καρπούς της στην αγορά. Πιο συγκεκριμένα, οι δύο εταιρείες που βρίσκονται μάλιστα στο ίδιο group και αποτελούν σημαντικούς πυλώνες για τον χώρο της μοτοσυκλέτας και των σπόρ αυτοκινήτων, είναι συνδημιουργοί της λεγόμενης Ducati Diavel 1260 Lamborghini, εμπνευσμένης από το sport υβριδικό αυτοκίνητο Siàn FKP 37, που κατέπληξε το κοινό και έγινε ανάρπαστο, ενώ τώρα πωλείται από τους ιδιοκτήτες του με τιμή που αγγίζει τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Αναμένεται, λοιπόν, η κυκλοφορία της αντίστοιχης μοτοσυκλέτας με παρόμοια χαρακτηριστικά για να καταπλήξει εξίσου το κοινό.

Ducati Diavel 1260 Lamborghini 

Η συνεργασία της χρονιάς είναι γεγονός και είναι αυτό που πάντα ονειρευόσουν.

Επηρεασμένο και εμπνευσμένο από το υβριδικό supercar Siàn FKP 37 που έκανε το ντεμπούτο του το 2019, το νέο αυτό μοναδικά σχεδιασμένο μοντέλο, από δύο από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής μοτοσυκλετών παγκοσμίως, σύμφωνα με πολλούς αναμένεται να εντυπωσιάσει. 

Λίγα λόγια για το Siàn

Το υπερ-αυτοκίνητο Siàn FKP 37 σημείωσε τεράστια επιτυχία, φέρνοντας νέα δεδομένα στον κόσμο των αυτοκινητοβιομηχανιών και στον τομέα της σχεδίασης sport αυτοκινήτων. Τον Σεπτέμβριο του 2019 που κυκλοφόρησε σε περιορισμένο αριθμό κομματιών, επιβεβαίωσε τις προσδοκίες, αφού αμέσως εξαντλήθηκε με προ-πωλήσεις, πριν καν προλάβει να “τρέξει” στην αγορά. Στα χαρακτηριστικά που συνετέλεσαν ώστε να καταξιωθεί ως ένα από τα δυνατότερα sport αυτοκίνητα που έχει δημιουργήσει η Lamborghini, είναι ο υβριδικός κινητήρας και η επιτάχυνση στα 100χλμ την ώρα μέσα σε 2,8 δευτερόλεπτα, που του έδωσε άλλωστε και το όνομα Siàn, που σημαίνει αστραπή. 

Χαρακτηριστικά μηχανικής σχεδίασης 

Ξεκινώντας, λοιπόν, με τα χαρακτηριστικά εκείνα που φέρνουν στο μυαλό το Siàn FKP 37, το “παιδί” της Ducati και της Lamborghini θα φέρει πολλά από τα στοιχεία του supercar που αποτέλεσε την έμπνευση των σχεδιαστών. Πιο συγκεκριμένα, το νέο αυτό εγχείρημα θα έχει τα εξής γνωρίσματα:

  • σφυρήλατες ζάντες
  • εξάτμιση σε σχήμα εξαγώνου
  • ισχυρό κινητήρα Ducati Testastretta DVT 1262 cc 
  • στοιχεία ανθρακονήματος, θυμίζοντας πολύ sport αυτοκίνητα και τη γενικότερη αισθητική τους. 

Σύμφωνα με την Ducati, το μοντέλο θα ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του σύγχρονου κοινού και τις έως τώρα εκτιμήσεις. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα ισχυρή και δυνατή μοτοσυκλέτα με ροπή 157 ίππων, ακόμη κι αν ζυγίζει σχετικά λίγο για αυτό που παρέχει, λόγω του ανθρακονήματος.

Αισθητικά χαρακτηριστικά 

Όσον αφορά το χρώμα του μοντέλου Diavel 1260 θα συνάδει με το χρώμα “Gea Green” του Siàn FKP 37 στην μεγαλύτερη επιφάνεια του, με λεπτομέρειες σε “Electrum Gold” και κόκκινο στις δαγκάνες των φρένων.

Παράλληλα, πάνω στο μοντέλο αυτό θα αναγράφεται ένα τεράστιο “Y” και ο αριθμός 63. Και φυσικά πολλοί θα αναρωτηθούν ποια η σημασία και το νόημα της απεικόνισης αυτής. Ο αριθμός, λοιπόν, αυτός θα δηλώνει το 1963, έτος ίδρυσης της εταιρείας Lamborghini και για τον λόγο αυτό, συμβολικά, αποφασίστηκε ότι τα κομμάτια Diavel 1260 που θα παραχθούν και θα βγουν στην αγορά θα είναι μόλις 630! 

Με την κάθε αγορά μιας Diavel 1260, ο αγοραστής θα έχει την ευκαιρία να αγοράσει και ένας κράνος ειδικά σχεδιασμένο για να ταιριάζει με την όψη της μοτοσυκλέτας, αφού θα έχει το ίδιο χρώμα και ύφος.

Με την τιμή της εν λόγω μοτοσυκλέτας να φτάνει τα 26.325 ευρώ, θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως σε δύο εκδόσεις, την standard και την S, για να ικανοποιήσει το μέγιστο ποσοστό  αγοραστών, με τα χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στις διαφορετικές απαιτήσεις του καθενός.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στατιστικά το αγοραστικό κοινό και όσοι έχουν ήδη ενθουσιαστεί με την συνεργασία Ducati + Lamborghini περιμένουν με ανυπομονησία το εγχείρημα αυτό, που σκοπό έχει να δώσει στην αγορά κάτι διαφορετικό από ότι έχουμε μέχρι τώρα συνηθίσει, καθιστώντας το μοναδικό. Μένει μόνο να διαπιστωθεί η ζήτηση του κοινού και η ανταπόκριση που αναμένεται.

Είσαι επαγγελματίας; 

Η συνέπεια και ο επαγγελματισμός μας, καθώς και η συνεργασία με το μεγαλύτερο ιστορικό σωματείο στο χώρο του αυτοκινητισμού, την ΕΛΠΑ, αποτελούν τις καλύτερες προδιαγραφές για την προώθηση της επιχείρησής σου.

Εάν λοιπόν σε ενδιαφέρει πραγματικά να εκτοξεύσεις το marketing της επιχείρησης σου, επικοινώνησε μαζί μας για να το κάνουμε πράξη.

Η γνώμη σου μετράει.

Πριν φύγεις, μη διστάσεις να μας πεις την γνώμη σου και αν βρήκες αυτό που έψαχνες στο άρθρο μας, κάνε ένα share στα social σου.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Copyright © 2024ΟΔΗΓΟΣ All rights reserved