Τα 5+1 πολυτελέστερα εσωτερικά για το 2020

Τα 5+1 πολυτελέστερα εσωτερικά για το 2020

Τι είναι αυτό που σε κάνει να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο; 

Ποιο είναι το χαρακτηριστικό εκείνο που εντυπωσιάζει και σου δίνει τη σιγουριά πως αξίζει να πάρεις το αυτοκίνητο των ονείρων σου; 

Η εξωτερική του εμφάνιση; Η μέγιστη απόδοση; Η δύναμη; Η ισχύς του κινητήρα; Ναι, σε όλα αυτά βασίζονται οι κατασκευαστικές εταιρίες με στόχο την προσέλκυση του αγοραστή, ωστόσο ήξερες πόσο ιδιαίτερα μεγάλη σημασία δίνεται στο εσωτερικό περιβάλλον του κάθε αμαξιού, για το ιδανικότερο αποτέλεσμα μέσα-έξω;

Συγκεντρώσαμε τα 6 αυτοκίνητα που διαθέτουν την πιο πολυτελή εσωτερική εμφάνιση για το 2020, σύμφωνα με το Ward’s Auto, και εύκολα μπορούν να εντυπωσιάσουν μέχρι και τον πιο δύσκολο αγοραστή.

Mercedes-Benz GLB 

Το GLB διαθέτει μία από τις πιο πλούσιες εσωτερικές σχεδιάσεις αυτοκινήτων, με συνειδητή επιλογή το φυσικό δέρμα για την μέγιστη αίσθηση πολυτέλειας. Δίνεται στους αγοραστές η δυνατότητα να επιλέξουν δίχρωμα σπόρ καθίσματα, μεγάλη οθόνη πολυμέσων αφής, μεγαλύτερη οθόνη ταμπλό για το αισθητικά καλύτερο και πιο λειτουργικό cockpit. Ακόμη, το σχέδιο και το χρώμα των επενδύσεων επιλέγεται από τον κάθε αγοραστή ξεχωριστά για το πιο μοναδικό και προσωπικό αποτέλεσμα!

Τιμή: 57.470 δολάρια

Chevrolet C8 Corvette 

Ακόμη κι αν μέχρι τώρα, η εσωτερική σχεδίαση του Chevrolet Corvette δεν ήταν ένα από τα χαρακτηριστικά που καθήλωναν το αγοραστικό κοινό, με το C8 τα πράγματα αλλάζουν. Εντυπωσιακή και πλήρως αλλαγμένη από τα προηγούμενα μοντέλα, η συγκεκριμένη έκδοση δίκαια ξεχωρίζει για την διαμόρφωση του εσωτερικού της. Κομψά δερμάτινα καθίσματα με πολλές επιλογές χρωμάτων, μεγάλες οθόνες ελέγχου, κεντρική κονσόλα διαχωρισμού οδηγού – συνοδηγού και ένας μεγάλος ακόμη αριθμός υπερσύγχρονων χαρακτηριστικών, τοποθετούν την κεντρομήχανη C8 στα πιο πολυσυζητημένα (και όχι άδικα) αυτοκίνητα του 2020.

Τιμή: 78.820 δολάρια

Lincoln Aviator 

Το εντυπωσιακό 7θέσιο SUV με πλούσιες επιλογές δέρματος, απαλές επιφάνειες αλλά και ξύλινες λεπτομέρειες, συνοψίζει όλα τα στοιχεία εκείνα που παραπέμπουν σε μία εμπειρία πολυτελούς αεροπλοϊας, όπως υπόσχεται και το όνομα του. Παράλληλα, με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, Co-Pilot360 και οθόνη αφής προσφέρει μέγιστη ασφάλεια, αποτελεσματικότατη και άνετη οδήγηση ενώ με το κομψό και περίτεχνο εσωτερικό του εξέπληξε το κοινό, ειδικούς και μη αλλά και τους κριτικούς της Ward’s Auto.

Τιμή: 81.790 δολάρια

Audi e-tron

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του Audi e-tron, το μοντέλο εντυπωσίασε όχι μόνο για το ότι πρόκειται για το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της αυτοκινητοβιομηχανίας Audi, αλλά και για το πολυτελέστατο εσωτερικό του. Πιο συγκεκριμένα, εφοδιασμένο με κάμερες στους εξωτερικούς καθρέπτες για την μέγιστη ορατότητα και ασφάλεια, οθόνες στο cockpit, άπλετο χώρο για τους επιβαίνοντες, εξάρτημα στο οποίο ο οδηγός μπορεί να ξεκουράσει το δεξί του χέρι, προαιρετικούς φωτισμούς, άριστης ποιότητας δέρμα αλλά και επιλογές για μια σπορ εμφάνιση, το Audi e-tron αναμφισβήτητα ανήκει στα μοντέλα του 2020 με τις πιο προσεγμένες, αναβαθμισμένες και πολυτελεις εσωτερικές εμφανίσεις. 

Τιμή: 85.790 δολάρια

BMW X6 M

Από τη λίστα, φυσικά, δε θα έλειπε το μοντέλο X6 M της BMW, αφού διαθέτει όσα θές και αναζητάς σε ένα SUV. Το άκρως εντυπωσιακό εσωτερικό διαθέτει πλήθος τεχνολογικών μηχανισμών για τον πλέον άνετο και λειτουργικό έλεγχο, είναι επενδυμένο με δέρμα και αλκαντάρα, ενώ ο συνδυασμός του σκούρου δέρματος με τις κίτρινες λεπτομέρειες συμβάλλουν στο στυλ και το πολυτελές ύφος που επιδιώνει η BMW με το συγκεκριμένο μοντέλο. Η λειτουργία massage που διαθέτουν τα μπροστινά καθίσματα είναι φυσικά ένα ακόμη στοιχείο του Χ6 που δημιουργεί τις καλύτερες και ιδανικότερες συνθήκες οδήγησης. 

Τιμή: 131.745 δολάρια 

Bentley Flying Spur

Νούμερο 1 στη λίστα αυτή, των πιο πολυτελών εσωτερικά αμαξιών, δε θα μπορούσε να είναι άλλο από το μοντέλο Flying Spur της αυτοκινητοβιομηχανίας Bentley. Η πρωτοτυπία, η πολυτέλεια και η κομψότητα αποτελούν τα πλέον ευδιάκριτα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το μοντέλο αυτό. Οι άριστης ποιότητας δερμάτινες ταπετσαρίες στα καθίσματα και το γενικότερο ευρύχωρο αλλά και τεχνολογικά αναβαθμισμένο εσωτερικό για άνεση και λειτουργικότητα συνέβαλαν στην δημοφιλία του μοντέλου αυτού στο πλαίσιο της πολυτέλειας.Με σημαντικότερο στοιχείο, όμως, τη χρήση σκαλιστού ξύλου στο ένθετο των πίσω πορτών, δημιουργώντας ένα τρισδιάστατο εφέ που παραπέμπει σε διαμάντια, η Bentley αναμφισβήτητα πέτυχε να εντυπωσιάσει και να καθηλώσει κριτικούς και αγοραστές. 

Τιμή:283.274 δολάρια

Είσαι επαγγελματίας; 

Η συνέπεια και ο επαγγελματισμός μας, καθώς και η συνεργασία με το μεγαλύτερο ιστορικό σωματείο στο χώρο του αυτοκινητισμού, την ΕΛΠΑ, αποτελούν τις καλύτερες προδιαγραφές για την προώθηση της επιχείρησής σου.

Εάν λοιπόν σε ενδιαφέρει πραγματικά να εκτοξεύσεις το marketing της επιχείρησης σου, επικοινώνησε μαζί μας για να το κάνουμε πράξη.

Η γνώμη σου μετράει.

Πριν φύγεις, μη διστάσεις να μας πεις την γνώμη σου και αν βρήκες αυτό που έψαχνες στο άρθρο μας, κάνε ένα share στα social σου.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Copyright © 2024ΟΔΗΓΟΣ All rights reserved